In het nieuws

Januari 2017 - Water Toolkit op de NOT 2017

De Water Toolkit is ook in 2017 aanwezig op de NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling), van 24 tot en met 28 januari a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod. Meer informatie over de beurs : www.not.online.nl De stand van de Watertoolkit is in hal 10 stand AO55. Graag zien wij u op de beurs.


Februari 2015 - Optionele gastles helaas niet langer beschikbaar

De eerder op flyers en in de handleiding vermelde optionele gastles voor groep 7/8 is helaas niet langer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Al het andere digitale lesmateriaal van de Water Toolkit en de leskisten blijven onverminderd beschikbaar en zijn inmiddels aan te vragen in het gehele land.


Januari 2015  - Water Toolkit op de NOT 2015

De Water Toolkit is aanwezig op de NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling), van 27 tot en met 31 januari a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod: ruim 400 exposanten brengen u het nieuwste uit de onderwijsmarkt. 


December 2013 - Modernisering Water Toolkit
De computer, het digi-bord, digitale boeken, digitaal vertellen, het zijn allemaal termen die horen bij het hedendaagse onderwijs. De digitalisering van het onderwijs is aan de orde van de dag. Zonder af te doen aan het learning by doing-principe van de Water Toolkit is daarom het lesmateriaal recentelijk onder de loep genomen en deels gedigitaliseerd.


Juni 2013 - Water Toolkit nu ook via het Nederlandse Rode Kruis

De stichting JCI Water Toolkit en het Nederlandse Rode Kruis zijn een samenwerking gestart met betrekking tot de Water Toolkit. Samen met JCI gaat nu ook het Nederlandse Rode Kruis de Water Toolkit op basisscholen aanbieden. Via Maatschappelijke stages (MaS) kunnen ook middelbare scholieren betrokken worden bij de Water Toolkit en een eventuele projectweek op school. 


Mei 2013 - Nieuwe voorzitter Stichting JCI Water Toolkit

De stichting JCI Water Toolkit heeft een nieuwe voorzitter: op 1 mei 2013 heeft Caroline Wong het voorzitterschap overgenomen van André Schoonhoven. Naast Caroline wordt het bestuur gevormd door Erik van Stek (penningmeester) en Henk-Jan Bustraan (secretaris). André Schoonhoven was voorzitter van 1 mei 2011 tot 1 mei 2013. Hij blijft als adviseur betrokken bij de Water Toolkit. 


Januari 2013 - De Water Toolkit op de NOT 2013

De Water Toolkit is aanwezig op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) beurs die van 22 tot en met 26 januari a.s. wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod: ruim 400 exposanten brengen u het nieuwste uit de markt.